Pelikat Pants Designer

Pelikat Pants Designer
Number 1 Pelikat Pants Maker in the World!

Tuesday, April 25, 2006

http://www.losdanfaun.blogspot.com


LOS AND FAUN shooting now in Malaysia!!!..... Tunggu jangan tak tunggu!

Check out los dan Faun punya blog for more about the movie.

40 comments:

soleilina said...

cool! looking forward to catching the moowie.. hehehe

niydaa said...

serious ke cip?? stephen blakon in this film?? gosh rindu bangat dkt dia..i guess the answer is sg wang plaza?? ekk? plz if yes do kasi hint to me..coz looking forward to meet stephen.. and most important thing to meet u! or klu x pun dr jauh pun x pe..nak n teringin gak nak tgk camna u guys buat shooting..xdenye nak serang2..hee plz cip..btw..do say hi dkt ur 2nd asst director, shima..from me hanida..waduh..lepas ni dh boleh lawan majikan die dah..:)

ps; xleh antar comment dkt los n faun nye blog coz xde blogger..:(

Dame RoSse said...

Yeah!! Yeah!! Soooo looking forward for another movie by you!!

Saudara Jekael said...

chief
movie dulu2 laku gile2
takkan kompeni tak sudi nak sponsor official website kot?asyik pakai blogspotnye free servis je....buatla www.losdanfaun.com,baru besh!

Cikokui said...

cip... cite nie actually pasal ape? takde sinopsis ker? intro skit cite nie pasal ape? blur la..

Mohd Rabbani said...

Wah.. Hope Los&Faun akan lebih funny dari filem2 afdlin sebelum nie..

e-zul said...

hoho..los dan faun..hrp2 bkan hanya dr poster je nmpk cool..biar isi ceritanya skali..:)

mamasan said...

go to losdanfaun.blogspot to find out about the movie, cikokui.

see ya there

mafiaries said...

cip,
bila nak lawat set?
takkan main sergah jer kot??

Cikokui said...

mane ader bro. website blog tuh utk production diary... kalau ader, cube ko buh link kat aku sebab aku dah tgk sume dah, takde pon.. sume pasal production jer...

SpellBoundLady said...

beb...lu cepat2 kan sket habiskan los dan faun tu..gua tak sabar nak tengok!

sulfuricacid said...

hans di touchup macam tu.....
sebijik macam karakter dalam komik/manga YAKITATE JAPAN

nak tengok bukti....???
gi blog aku ngan tajuk posting 'FILEM AFDLIN TERBARU'

southpaw33 said...

hah can't wait to see this movie :D

Anonymous said...

hehehehee ! nak tak nak, kena tunggu gak ler bro..

fooDcrazEE said...

oops! that was me earlier

ain said...

cip,
actorlympics u ada hari apa eh? nak beli tickets!! :)

Anonymous said...

Afdlin .. u rock!

ontahsapo said...

chip, bila u on actorlympics, gua nak booking tiket ni...?

kasi tau la..

mamasan said...

cikokui, the first post on losdanfaun.blogspot.com is a write up about the story in the movie.

Anonymous said...

los dan faun.., is it a name? or just a title? btw,get some exercise dude. u r cute, but cuter if u lose some weights...its good for ur health too.

swan said...

cip

thanks for inserting new entry. Tak leh nak bernafas den baco entry sebelum ni...dah macam baco journal agamo lak. Bermacam macam komen yg basicnya kebanyakkan sama je. Anyway, nampak cool giler citer ni cif.,...

Please remember jangan masukkan elemen2 yg ada bau2 Buli, Buli Balik dan BPC..kasik original sumer idea ok. SAtu lagi jangan juga insert scenes pegang unta atau pegang harimau kumbang kang jadik isuuuus lagik...
jangan jugak terlebih2 letak adegan pegang,raba, dan ramas bantal, adegan peluk,cium dan gentel tembakau sebab kang ada yg tersinggung. Satu lagi jangan la letak scenes whores and horse together, ish...

Apapun good luck and I like it like it like it....

Note: Cif betul ke Yasmin was Zulkifli before this? Hmm I thought so sebab dia nampak lain sikit..but i think she still rocks!

Zarifah Idris said...

Yeah... Sure thing punya me TUNGGU! Looking REAL forward..

Fan,
Singapore

alyza ali said...

also waiting for sumo-lah..emmm...bila ek??

Anonymous said...

kena hijack nampak :-(

niydaa said...

dear mamasan(ass prod)..cant wait 2 see the pics of stephen tengah shooting..

yo yo or said...

Yasmin tuh Zulkifli? aku ade dengar jugak Yasmin ni was Zulkifli Ahmad, dulu ade masuk Bintang RTM ke hapa, circa 70's dulu.................

hanan said...

hope dat los and faun best macam BULI. Relaks la, bukan ker "we all" suke sgt kat yasmin? when love is in dE air, we care less 'bout dE truth!!

Anonymous said...

klo xslh..u ada shooting cite ni kt kedai bra 'hanna' , the mall kan??...ermm...

rgds,
faizah_m@motour.gov.my

G-FARKERABLE said...

try this one too
http://fabar.outwar.com/page.php?x=82531
its cool!jr

c4stello said...

best best meletup

Zul_Liverpool said...

mmg besttt.. tgk poster pun dah rasa cam nak pengsan.. tak leh sabar dah nak tgk citer nih... perghh... cun giler.. tak pernah zul tgk poster filem malaysia secantik nih.. tahniah bro afdlin..

niydaa said...

heeee loooooveeee it!!! but why stephen nampak kurus????? mebbe bcoz of the new 'hair' kot..hehe

jim said...

hi afdlin, im a big fan of your movies..

tapi y kat the los dan faun poster, ur name is smaller than erra n hans? u shud be the star of the show..haha

n what i realize,in ur movies, bpc, buli n buli balik, the character that u played is totally opposite from the afdlin that we see in real world;the afdlin in ah-ha or the afdlin hosting the aim..altho kudos to u for playing such a role really well, i wish that i can see more of your joker side, rather than the passive side of u that u usually played in your movies...

ne way, best wishes for los dan faun..im gonna watch it for sure...bawak sekampung lagi..haha..semoga u berjaya dunia dan akhirat..

Zul said...

wahhh.. bile nak kluar wayang nih?? tak sabarnyee.. kodokmu ini akan terus bersamamu chipp.. u r the bestt.. zul slalu masuk blog los dan faun, mmg menarik cara buatan filem ni.. unikkk.. cayalahh chipp..

Fadzli said...

Agegegegegge.. Musti bes nih... Gambor pon dah tak tahan den pesen rambut berpesen-pesen.. Tak soba den nak nengok.. Nanti ado trailer tak.. Bukan trelar..

blackpurple said...

Kami akan setia dan sabar menunggu bro'...hehehe

Nurul said...

COME & MAKE FILM IN SPORE LEY!!!!!!!!!!! We need good directors like you. If i am given a chance to work with you, Mr Afdlin, it'll be such a great honour. Seriously. Or maybe a collaboration? :) Or we (spore artists) can come to KL to film? :)

kirana said...

asm afdlin..i m a big fan of yours. Though i am not in Malaysia, I am able to buy your VCD (buli & Baik punya cilok film). Ori lah..bukan cetak rompak punya. I just love the way u make the movie..Bukan lawak bodoh..Hopefully i am able to kirim Ori copy of Buli Balik soon! Keep up the good work bro!

GEEKS ARE CUTE said...

ASSALAMUALAIKUM HAI INI ORG KOTA SINGA PEMINAT SETIA AND YOUR FANATIK FAN .HARAP U AND YR FAMILY DOING FINE.I'VE BEEN FOLLOWING YR MOVIES N DEVELOPMENT EVERSINCE AND ENJOYING IT EVER MINUTE OF IT.THANKS FOR MAKING MY LIFE MORE ALIVE. U AND MY SON LOOK ALIKE I MUST SAY.I THINK HE'S YOUR TWIN FROM KOTA SINGA NOT HELL HA HA.I WAS SURPRISE U HAVE A WONDERFUL VOICE N VERY TALENTED.KEEP UP THE GOOD WORK. INSHALLAH TUHAN AKAN MEMBANTU KAMU.IF U HAVE AFREE TIME TO SPARE CAN U DROP A HELLO LINE FOR ME .I KNOW U ARE A BUSY PERSON I UNDERSTAND IF U DONT WRITE.MY FAMILY LOVE YOUR MOVIES AND ALWAYS WAITING FOR YOUR NEXT MOVIE .LASTLY WISH U THE VERY BEST FOR YOUR FUTURE .INSHAALLAH.KEEP IN TOUCH BUT U CAN'T TOUCH.

meleanna said...

Bila nak keluar ni? Meleanna tak sabar nak tengok ni!!!