Pelikat Pants Designer

Pelikat Pants Designer
Number 1 Pelikat Pants Maker in the World!

Sunday, September 24, 2006

Selamat Berpuasa Semua dan for those yang tak puasa Selamat continuing to do what you always do!

Firstly.... Have a great and blessed ramadhan to all may we all cuci sikit sifat-sifat kita yang perlu di cuci tu.

OKlah down to business
Ramai yang mungkin bertanya kemana perginya cip kodok setelah membuat kitorang semua steam kodok dengan cliff-hanger ala Miami Vicenya awal minggu ni?

Sebenarnya apa yang telah berlaku pada malam STAKE-OUT tu adalah : After the car was spotted by one of BOB's friends, dia telah menelefoni kami dengan lokasi kenderaan itu. We went to the location to find the car and LUCKILY all its content too but BOB WAS MISSING. We latter found out that on the night he was last seen at that location, he was rushed by a group of people believed to be policemen and taken away. The curious thing about it is on the day we filed the missing person's report, which was one day after people there said he was taken, the police said they have no one by that name and description in any of the holding cells in and around KL. Hmm... how peculiar.

I was asked to say no more about this, so no more will be said. Alhamdulillah everything has somewhat returned to normal and i feel blessed that the lost items were recovered in such a short time. Thank you for all your kind thoughts and once again Happy raya and think happy thoughts

14 comments:

bicaraskrip said...

Brader, so sekrg suma situasi grnting dr cliff-hanger ala Miami Vice dah tukau jadi cliff-richard ala Miami Sound Machine lah kiranya!..congaa!! cuma lu punya plot-point kes dh tukau dr ala2 Fast n Furious to Gerak Khas t.movie???.. btw, selamat puasa gak 2 u..

Kynne said...

Salam dari Singapura from one of your biggest (and chubbiest) fan! Dah lama saya baca blog Encik Afdlin, sungguh syiok lah! Always enjoyed reading entry after entry since it first started. Your movies are top notch, the best! Ibu dan ayah saya tak kering gusi bila menonton VCD Buli, Buli Balik dan Baik Punya Cilok. Sampai sakit perut mereka dibuatnya. Bila nak datang Singapura, buat promo ke? I'll be sure to support!
Selamat menjalani ibadah puasa, Ramadhan Mubarak. :)

Jalal said...

Alhamdulillah u got your MPV and stuffs back. BTW Cip ada nak buat majlis berbuka ngan kodok2 tak?

Peace

jalaluddin

Tenno Miyake said...

salam bro,

nasib baik dah jumpa balik your mazda MPV tuh..

selamat berpuasa juga... tahun ni tak nak buat majlis berbuka macam tahun lepas ke?

muzie said...

Alhamdulillah, semua tu DUGAAN macam nak tengok kesabaran kita. Kita senantiasa di uji.

saljubiru said...

Berkat Bulan Ramadhan Al-Mubarak..Syukur...

mamabio said...

Alhamdulillah..
I think btol la ada kena mengena dgn Los dan Faun tu.. ehehh.. ye laa.. btol la tu..

Berkat kesabaran.. dan kebaikan yg pernah kita lakukan..

jebon kelana said...

Chip,

Ni kes conspirasi di tahap yang paling tinggi ni, ni ke na lapor kat Head of Police Dept. Oopps he surely dont wanna ambik tahu pasal ni, hhhahhahahha,

BTW, alhamdullilah nothing happen tu you due to the stress you have been put to..

m.o.t.t. said...

wahh..very drama-minggu-ini....stakeout, missing personsla..now..sudah x-files.

faryzanis said...

allhamdulillah .. thx to the Almighty :)

ice cubeb said...

alhamdulillah things work out rite...thats a blessing for not having negative towards ppl...karma rocks... god bless u

Leftenan Kodok said...

Cip, make sure itu Bob fella kena tangkap. Takleh biar dia lari macam tu je. Ye la sekarang bulan puasa, kena maaf-memaafkan, tapi kalau biar je, nanti orang lain pulak kena cilok!!!! Kalau cilok duit takpe, boleh ganti. Kena cilok nyawa, Kat mana yang baiknya?

the legend said...

cayalah abg afdlin

idup idup

Dewi Kirana said...

Toko Online Resmi Jual Obat Aborsi Cytotec Misoprostol atau yang kita kenal Cytotec , Obat Yang Di Gunakan Untuk Menggugurkan Kandungan Yang Sangat Efektif dan Manjur.