Pelikat Pants Designer

Pelikat Pants Designer
Number 1 Pelikat Pants Maker in the World!

Sunday, August 30, 2009

CUCI THE MUZIKAL ... Akan Datang!!



Kawan gua Hans Isaac telah mengambil keputusan untuk melakukan sesuatu yang berani, selepas kejayaan filem CUCI sekarang beliau mengambil keputusan untuk melaburkan wangnya di dalam teater muzikal CUCI. Jadi berikanlah sokongan padu kepadanya dalam usahanya untuk memperkasakan seni teater di Malaysia ini. Gerenti Terbaekk di Ladang dan di Lautan dalam.

Power to the People

Afdlin Shauki

58 comments:

s u r a y a said...

do let us know when the ticket is out :) i dah letak in my phone calendar siap dgn timer :D hahaha

Ajami Hashim said...

pehhh!!!
pasti meletopsss!!!

KIBA kline said...

cayalah bro.
:D

KeMatZ said...

tidak sabar... menunggu...

:)

ejaescobart said...

caya la.. kali nih kasi pecahhh la.. :)

Piston Pecah said...

gerenti besh gle nih...

AFIQ zainal said...

bro..kai ni kompem gua pegi tgk...

UnCLe pEt.. said...

yeszaaaa.. trbaekkkk dr ladang.. ahiksss..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

I WILL! =D

JePh said...

bro,..gua mesti pegi!!!

lufisaini said...

bro... gitau la bila kuar ek
btw iklan baru ko tu memang best...
it reminds me to late yasmin's tv commercial

Mai Hebat said...

oh yeah saya sudah beli tiket utk first night!! duduk depan sekali :P

Mai Hebat said...
This comment has been removed by the author.
^wirda^ said...

wowwweeeee~

phalla said...

you site his nice, could you exchange my link?
here is my link
I hope you can share friend ship me..
http://khmerlovenews.blogspot.com
thanks you in advance

Si Anggerik said...

yey. make sure tarian knr gempak.

theQueen_badvirus said...

nice blog..
when u r free, plz visit my blog..
rindusukaseh.blogspot.com
and leave your comment..
tQ..

mytomite said...

i'll be the first in the line

Kam Holidays Travel & Tours Sdn Bhd said...

Huh..meletup..


__________________________

Pakej Promosi Ramadhan

SyuhadaJohari said...

yes! yes! yes!!!
nak g! nak g! nak g!!! :D

Aku ian said...

muvee bez.
wat muzikal pn mst bez nye! hee

mochitsuki said...

sy nak tiket free...
buleh x???

myfamilybiz4u said...

BEST!!!!bg tau cepat2 yehh!!~tak sbr nk tgk...:)

hans said...

bro berlakon tak teater tu?

zie said...

nie wjb neng0k nie...

alifstyle said...

Gua dah tempah tiket untuk last day. Jom tengok ramai2!

Syura Ambin said...

admire all ur work... mesti best giler kt teater nanti!!

~PakKaramu~ said...

Muzikal gondrong yang indah

MaHlukPerOSaK said...

ak denagr adibah noor belakon gak nagnkat cucu mscal nie...mesti best..adimah i lov u so much.
dia adalah awex palin cun kat malaysia....muah adibah..

zaty said...

incik afdlin,
kenapa papadom blm tayang lg
tp kt poster dia tulih 2008?

sorry~
been living under a rock:P

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

hey taiko...gua nak chalange blog lu..mai singgah blog gua...ade gaye nak berlakon ngn lu x?=)

melle. said...

waahh, its gonna be different.

syuhadajohari said...

dah beli tiket....!
yay! nanti jumpa lagi yah :)

noharanutdya said...

papadom buat saya gelak-gelak dan menangis. superb. 1st tym nanges kat panggung.

bravo. skodeng blog saya ya. noharanutdya.blogspot.com

bungaberduri said...

comfirm best..hopefully can watch it :)

p/s: come to our theatre show at taman budaya KL this 17&18 oct 09
"the shark attack tour" from tronoh theatre shop.
for more information :
http://tronohtheatershop.blogspot.com/

(^^)v

admin said...

he3...memang best cerita ni..
rase nak tengik je lagi..


hassaidi

vasectomy reversal

Shikin Hussain said...

Great job to all of U!!!!!Luv u all!! Tak tengok rugi beb! U, Hans and frenz really great. Awie comel, Adibah so cute, V apatah lagi, AC wow..maintain hensem, U as always..maleh cakap arrr..OMG!!

asrulalias said...

Already booked for my wife n me.....cant wait for that..

laniey said...

sy dah tgk cuci the musical..mmg best giler!!berbaloi la g tgk hr tuh...kepada sape yg belum g tgk, sy cadangkan pergi la tgk cuci the musical ni..mmg best..tahniah abg afdlin and friends...

Aety Teja said...

saya dh tengok. MEMANG BEST. all of you guys doing the great job. Abg Afdlin, sampaikan salam tahniah pd semua cast, ABG AC, ABG AWIE, KAK VEE, KAK ADIBAH, ABG HARITH, ABG RAMLI, REEFA, CREW CUCI & ESPECIALLY TO ABG HANS ISAAC SEBAB BERANI DGN KEPUTUSAN YG DIA BUAT. MEMANG TAK SIA2.

Congratulations 2 u brother

(*v*)

Iza Ismail said...

saya pun dah pegi tengok semalam.. tapi nak tengok lagi.. blh dpt tiket free tak..? =)

memang kasi pecah perut la gelagat 4 sekawan nih..

congrats Bro!

SOME-SWEET said...

hari selasa gi tgk... best giler... kitorang gelak sampai lenguh2 pipi.. :D lagu2 pun best.. rasa cam nak joget skali ket atas stage tu.. hehe.. memang ng gi tgk lagi.. haritu x sempat nak amik gambar skali sbb dah lewat sgt... iskk.. (tumpang kete org terpaksa lah ikut schedule dia)suka tgk ekspresi muka smua org.. nampak real sgt.. (kitorang dok kat baris kedus dr stage).. keep it up..

'arif said...

Bro..memang kewl cuci da musical ni! gua dah layan..next weeknd nak pi ngk lg..!! Congrates to all f ya!

..::ciaobella::.. said...

baby kampung baru!!!! gempak siut..

rdimple3 said...

mmg best..tak rugi & tak puas laa tengok cuci the musical, especially you Afdlin.. lagipun thanks a lot sudi begambar dgn saya dan you Aflin sentiasa senyum ajer.. ingat tak "walaupun i da tua, tp i minat kat u jugak Afdlin" hehehe.. all the best Afdlin..saya doakan Allah sentiasa murahkan rezeki dan berkati Afdlin sekeluarga...Aminnnn

rdimple3 said...

mmg best..tak rugi & tak puas laa tengok cuci the musical, especially you Afdlin.. lagipun thanks a lot sudi begambar dgn saya dan you Aflin sentiasa senyum ajer.. ingat tak "walaupun i da tua, tp i minat kat u jugak Afdlin" hehehe.. all the best Afdlin..saya doakan Allah sentiasa murahkan rezeki dan berkati Afdlin sekeluarga...Aminnnn

Afra Yuri said...

gonna watch it this saturday! cant wait!

T.A.G EyLa said...

BEST gilerrr!!!! tak tau nak ckp ape lg hahahaa~

tcAbadi said...

Ermmm Memang best! Lagu2 and tarian pun best. Last week dah tengok. Minggu nih balik Kl lagi semata2 nak tgk CUCI The Musical untuk kali ke 2.

Anyway.. congrate to u and semua yang terlibat. And Thanks jugak coz sudi bergambar ngan kitorg2 (",)

kampunguy said...

Betul punya best....Saya ambil keputusan untuk ambil cuti dan datang dari singapura untuk menonton muzikal ini...tidak merugikan! Sungguh memuaskan!!!!

Syabas pada anda semua!

Buatlah re-run di Esplanade di Singapura?

Y0nd13 said...

Good show all of you,


i laugh all the way last night watching this musical theater ..

azlina said...

enjoy the show on saturday nite 7 Nov..CTM..memang terbaekk dr ladang dan di lautan dalam!!!double thumbs up guys!
p/s bila mau dive sesama bang??

Syifa said...

best gile nak mati kot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cayalah!
kalau ade lagi nak tengok lagi!!!! yeay!!!
best nye!!! saye pegi sabtu malam tau!
sangat best gile...

ting said...

designer fashion handbags
replica Louis Vuitton handbags
replica gucci handbags
replica hermes handbags
replica chanel handbags
designer fashion handbags
designer Louis Vuitton handbags
designer gucci handbags
designer hermes handbags
designer chanel handbags
designer fashion handbags
knockoff Louis Vuitton handbags
knockoff gucci handbags
knockoff hermes handbags
knockoff chanel handbags
designer fashion handbags
cheap Louis Vuitton handbags
cheap gucci handbags
cheap hermes handbags
cheap chanel handbags
designer fashion handbags
discount Louis Vuitton handbags
discount gucci handbags
discount hermes handbags
discount chanel handbags
Louis Vuitton outlet
gucci outlet
chanel purses
hermes birkin

ting said...

Replica Prada Handbags , Fake MiuMiu Handbags , cheap chloe handbags , Discount Balenciaga handbags , wholesale jimmy choo handbags ,replica marc jacobs handbags ,discount christian dior bags ,Replica Fendi Handbags ,Copy Mulberry Handbags ,Bottega Veneta ,Replica DG Handbags ,wholesale thomas wylde handbags ,Replica Cartier Bags ,discount loewe handbags ,cheap coach handbags ,Replica YSL Handbags ,replica burberry handbags ,fake valention handbags ,fake versace handbags ,replica rolex men watches

ting said...

fake rolex women watches ,replica omega watches ,fake jacob co watches,replica breitling watches ,tag heuer watches ,replica cartier watches ,fake panerai watches ,replica patek philippe watches ,replica vacheron constantin watches ,cheap audemars piguet watches ,replica alange sohne watches ,fake franck muller watches ,discount iwc watches ,replica jaeger lecoultre watches ,wholesale chopard watches ,replica mont blanc watches cheap rolex datejusts watches ,replica chanel watches ,fake gucci watches ,cheap christian louboutin shoes,fake christian louboutin pumps,discount christian louboutin sandals,wholesale christian louboutin boots

nuek said...

waaa... aku tak sempat tgk laa last time!!... sebab ade kat Uni time tuh... ade ak video ntuk muzikal tuh yg aku leh dL... teringin btol nak tgk lakonan mantap korang secare spontan...

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片