Pelikat Pants Designer

Pelikat Pants Designer
Number 1 Pelikat Pants Maker in the World!

Monday, August 17, 2009

GO WATCH SETEM!!... If you went already, PI LAGI!



Hi Kodoks of the world, its been a while since i've blogged, i guess primarily out of respect for Yasmin but today i write because the living needs to go on living and real life issues need to be handled. Mungkin ada yang dah pergi menonton filem setem dan rata-rata reviews yang di terima oleh Filem itu amat baik sekali. Ianya diikuti juga oleh kemenangan empat anugerah untuk filem itu di FFM 22 juga membuktikan yang itu adalah sebuah filem yang berkualiti.

Fight scene dengan bront palare.
Fun gila buat movie ni
Adala rasa macam action star sikit.

The problem is.... and still.... we need more people to go and watch because ticket sales is going really slow. Everyone who have seen it, has been saying great things about it and if you would like to see a seeminglessly inter-racial malay movie that doesn't look like all the other races was put in the movie just for the one malaysia effect, than this is it. A story well told by a great director and a good friend Kabir Bahtia. Kita AMAT memerlukan bantuan anda semua supaya sekurang-kurangnya filem ini pulang modal dan Kabir akan dapat terus berkarya lagi.

Personally, i cannot wait to see what kabir has in store next for us at the cinema, but whatever it is knowing kabir, i know its gonna be good.

So sekali lagi, saya memanggil semua kodok-kodok saya dan cekodok pun boleh jugak... pergilah tengok filem setem di pawagam SEKARANG! dan jika suka, ajaklah dan bagitahu kawan-kawan lain... Apa kata orang ... sharing is caring!!

ARE YOU AMERICANNN... ARE YOU AMERICAN?????

NO, NO, ACTUALLY I'M BRITISH....

OH .. IF BRITISH, COME... WE TAKE PICTURE... FATIMAH!! TAKE PICTURE FATIMAH!! YELLAH...YELLAH!


Sehingga ketemu lagi,

Afdlin Shauki
Power to the people

87 comments:

Ajami Hashim said...

"just don't be late!"

ahahaha!

*p/s. congrats bro @ FFM22! muahhh!

muiz said...

this is a great movie bang....

cant wait for ur next movie

luvlyziha said...

saya da tgk da.. best!!!!!! nak tgk lagi!!

KIBA kline said...

dahhhhh.
dah tengok da.
hari first keluar lagi.
haha
;D

phat_lee said...

baru ja tgk last week...kudos to all!!!...if only la our country leh buat movie yang jenis2 camni, lagi meriah hidup kitorg yang x minat filem prof... Setem memang layan...selamba bro simbah cat kat mat rempit..wahahaha...

azyan azilah said...

siyes klakar gilecite tu.. fun gile.. mmg minat cite kabir.

*p/s: xsaba nk tgk cite papadom. bile kuar?

anahraf said...

minggu lepas tgk..minggu ni rasa nye nak tgk lagi..syok abis..sume cite abg afdlin sy minat n tgk msti sampai 2x..tak sabar nak tgk citer papadom

ainee si ketua pari2 said...

memang klakar giler filem ni rasa nak tgk lagi..ha a tang british tu ya ampon klakar nak mampos tak leh trimer..bhahahha!!

JueOny said...

Crita tuh best sebab ada abang Afdlin...coz u r different in that movie...all in...part lawak...sedih...selamba kodok...hero...gatal....etc...
mr. burn cool giler time gun shot scene..satia pun kelakar...mr. phirana...sempoi sehh...pendek kata mmg best n jln crita yg menarik...lain dr yg lain...

ogy said...

last week tgk ngan kwn this week going to watch with hubby. this film is superb superb best gilerss. gua x tau pasal film yg gua tau tgk film yg best dan lain.

edzlin007 said...

haha love it. my favourite quote is just don't be late a.k.a. justin timberlake! LOL, so hilarious man. i always promoting this movie to my friends, hope they enjoy it too. kudo's to khabir bahtia.

and bang afdlin, u're so funny.

wawan said...

me watch twice..yay!

cHoMeL'z said...

kite dh tgh SETEM nih 3 kali... hehehehe... tiap-tiap minggu tgk.. alsan sbb nk temankn org lain tgk.. ekekeke.. Gud Jobs Abg Afdlin..

lea_meEra said...

da tgk!! da tgk!! thumbs up!! wo0h0o0o!

HaSue said...

*angkat tgn.. saye belum tgk lagikkk..pasal kat sini rasanya takde panggung wayang...(ke kitorg yg x tau kat mana)
Anyway akan kuheret hubby n anak2 tengok citer nih next week..dah cuti sekolah..tak sabor nih.

Kalo masing2 buat promo kat blog memasing sure lagi ramai org gi panggung wayang tgk citer nih...

Memang minat gilerrr babas ngan afdlin shauki n lawak slambernya..
Semoga terus maju dengan muke tak bersalah itu. =)

LuN said...

da tgk!
kool!
jln cite syiok, but y eh i tgk smlm kt TGV sunway, gamba mcm gelap je.
pepun, angkat ibu jari dua2 belah tgn for dis movie

iSpy said...

4 thumbs up! (campur kaki skali)

filem ni wat saya gelak ternganga2 x hengat dunia tanpa perlu risau dgn virus yang sedang merebak sbb saya pakai mask! hahahaha!!

sinematografi mmg superb! skrip, terbaek... lakonan smer ada class! sapa yg blum tgk sila la cecepat tgk. show da nak abes dowwwww...

nasha_nadz said...
This comment has been removed by the author.
nasha_nadz said...

1st of all, da 2 kali tgk..yg bestnye, anniversary parents nasha, ibu tanye best ke x cite ni sbb bese kalau ayah tgk wayang, org tgh khusyuk tau2 je bunyi kroohhh krohhh ayah tido..so kali ni ibu xnak la camtu..xbest kan..hehe..nasha pn gile2 pnye promote soh tgk jugak mesti xnyesal lah!!! skali balik tu, ibu kate, ayah lagi kuat gelak drpd ibu!!! tula, nasha gile2 promote cite SETEM kat mmber n family..kamoo xakan menyesal tgk SETEM!!! ngeh ngeh ~dgn banggenye~

miEz haNeM said...

salam:)
semalam baru i pi nonton nagn kawan2 gurly i:)
wawwawaw..
tau tak i beratur panajng! tu tak kesah oke!! yang tak bleh blah bila i beriya nak tgk sampai 3 kali ke panggung!
gara2 kamu..my feveret actor yang bagi saya bukan tin kosong! kamu adalah man with brain!!
hahha..suke time kene sebat ngan uncle aziz..it reflects me and my chidhood time whereby i brought up in orphanage home:)gile2 and degil!! sama cam u la dalam cite tu "geng anak yatim!"..

hey broo..thumbs up!! 5 star!! kelakar!! ada message dan banyak plot yang world!!! sempoi la bro!!! scene tu banyak kat kompleks wilayah kan?? tempat i makan sup mamak yang sedap!! dan i ingat lagi waktu interview session kamu ngan sebuah stesen tv!! (ntah..close up tv3 ke hape ntah..long2 time ago)>.kamu ade cite tempat kamu lepak ngan kawan2 main snooker at kompleks wilayah!!

nasha_nadz said...

pengarah SETEM khabir batia...he's great on making films n drama...ape pn, xsabar nak tggu PAPADOM!!!!!!!!!!!!!!! ibu mmg minat cite2 bro afdlin shauki..(opsss bukan nak kipas k!) heheheh..cite afdlin shauki xpenah mengecewakan!

Ayah Aiman (A^A) said...

congrate bro...cite setem nie mmg syiok giler. klu tak masakan aku & family pegi tengok sampai 2 kali. hidup geng BAKSO!!!

MisA AmaNe said...

i da tengok SETEM!!!!!nak tengok lagi dan lagi!

nn said...

sangat best. suka khabir batia. xpernah miss cerita dia. hehe. suka part 'is'

teh o panas. kuih ketayap. karipap sanrdin... suratkabar.


:D

rObOt said...

tahniah abg afdlin ats kemenangan hari tuh :)

saya dah menonton SETEM. filem yg super duper kalakar! dan sudah mempromote kpd kawan2 juga.

dan nak jugak pegi menontonnya lagi :)

DeVito DiaRy said...

Congrates Bro ... Aku gerenti aku
akan pegi tengok Setem for the 2nd time !

eqmal hisyam said...

yasmin has gone. no one can replace her and her briliant ideas. but person who came across my mind who have the same criteria like yasmin are you afdlin shauki and perhaps khabir bahtia... may God bless u all!!

All about my Life... said...

salam ziarah..wokey...mlm ni baru nak tgk..asyik bz jew..huhu

ezry da' legend said...

1 filem yg bagus, kpd yg blom tgk, cepat2 ke pawagam bhampiran!!! papadom nape lmbt sgt ditayangkn... xsabau nk tgk!!!

azril said...

Jap2..sebelum sy comment bg sy gelak dulu :-

"hahahahahahahahahahahahahahahahahahah"

Kenapa kelakar giler citer ni? Sape nak bertanggungjawap ke atas usus sy yg xbleh nak bernafas dek kerana ketawa terbahak2. adakah bro akan bertanggungjwab?

Huh...walaupun, pengarahnye Khabir Bhatia. tp mesti ade ckit2 sentuhan bro kan..kan..kan.

Mmg international la..komedi ni.

Scene yg plg di ingati:-
1) Gitar Rm20k
2) Just dont be late
3) Harun Salim Bachik berbicara bahasa melayu malaysia tatkala polis serbu markasnye.

"Jalan Pulang"..ala2 LOTR? wah..adventure nih.....

wytzu said...

ive decided to watch the movee next week-
my fwenzz said its
"da most interesting+extra ordinary movee a malaysian produce"

my fren is not a malaysian movie addict
so as me..
all the best!

s u r a y a said...

watched twice! and nak tengok lagi insyaAllah. i suruh my non malay friends to go watch too. hanginnya saya dia diorang ckp tak kenal u haha. it's about time they get to know the future of the malay film industry.

kudos. a job extremely well done. and Kabir, pergh terbaik! oh ya congrats on the win!!

Amirul@Qaseh said...

belum berkesempatan nak tengok...
aku minat ngan filem khabir bhatia,afdlin also,maybe diz week aku g tengok!tak sabar tunggu papadom gak,bulan 10,ku tunggu..hahaha...congrats buat afdlin and the gang on FFM baru2 nie,lahirkan lagi filem2 yang baik,bukan filem pecah panggung,hahaha....salam

BuDakHutaN said...

Woah! memang lucu tahap superb la SETEM ni . 3 kali aku menengok. Ayat2 spontan dari Sathiya , pergh... mengancam... ni bleh kira filem 1malaysia... pelbagai bangsa di dalamnya..hehehe
Syabas bro Kabir n brader Afdlin !
dan 2 all pelakon setem..

HONEY FARRAH said...

Insyallah I will invite my future X-HUBBY to watch ur movie.

cik said...

dah tengok SETEM TWICE>>!!

of course gelak tak leh tahan...2nd time gelak kurang skit..hehehe

i love the part "ini celo,bukan jelo" [i guess]..

SETEM=i loikeee!!!

marfuza said...

ARE YOU AMERICANNN... ARE YOU AMERICAN?????

NO, NO, ACTUALLY I'M BRITISH....

OH .. IF BRITISH, COME... WE TAKE PICTURE... FATIMAH!! TAKE PICTURE FATIMAH!! YELLAH...YELLAH!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

afdlin.. sebenarnya u ckp "take photograph, fatimah.." bukan "take picture.." that was my fav scene.. i've watched it twice.. so, i remember!! hehe

good job!! two thumbs up!!

Noor Hasilah Ismail said...

hi,
kita dah tengok. memang best. kita pun dan puji awak melangit dan tolong promo kat facebook lagi!

Min Min said...

Saya suka tgk "setem"..
main reason sebab abg.berlakon...
hehehe...
suka cite ni...
BEST!!!
saya gelak gila walaupun susah nak gelak disebabkan mulut penuh ulser...
huhuhu...

Shanz said...

saya tgk citer ni sbb kwn saya cakap best. bila saya gi tgk ... mmg betul betul best!

"Apsal ko pakai cam justin timberlake?"

"Ko cakap justin timberlake!"

"Aku cakaaappp just don't be late!"


warghhhahahahahaaha.

pye:rudz said...

semoga setem berjaya mencapai matlamatnya (aspek kutipan).

phat_lee said...

xleh blah masa bro afdlin malu2 dengan vanidah imran...kaki angkat sebelah....wahahahaa...gedik sungguh...

meemee said...

abe afdlin, saya sudah tgk muvi ni, dan ia adalah sgt best!

cuba tgk ni, ada peminat lukis the cast of SETEM. (promo sungguh2 tu!)

http://www.tarakucha.com/blog/index.php/archives/118

putraZ said...

heheh kelaka dow SETEM ni.. kesian lu kene sumbat dlm bonet keta.. mesti kepam giler dlm tuh ek.. ape2pon gua ske part lu jockey keta

miss wanna said...

bro,film ni sgt bagus!!!! terbaiklaaaa..kelakar sgtttttt..x sabar nak tgk papadom pulak

HiDayah said...

abg nak teh?.

ni apa dok bisik2 nih.

chezelic yaya said...

ang ska ikan??

sutera putih said...

congrate bro!!!
cayuk2,,,

^wirda^ said...

nak pi tgkkkk!!!!

NAZAGROUP said...

...DARI APA YANG SAYA LIHAT/RASA/TONTON PENGANTI YASMIN AHMAD YANG PALING SESUAI ADALAH AFDLIN SHAUKI. BOLEH DILIHAT FILEM YG DIHASILKAN AFDLIN BANYAK MENGARAH PADA FILEM YASMIN YG MANA MEMBERI KITA SEBAGAI PENONTON UNTUK BERFIKIR BILA MENONTON FILEM. SETAKAT INI FILEM YASMIN DAN AFDLIN KE ARAH ITU...

FaShiHa said...

sgt best.. congrats abg afdlin!! 2 thumbs up

myfr3ak said...

bro, SETEM memang terbaik!! Filem "Malaysia"!! Uncle Manny dengan Otai Pirana sihat? Wahahaha, syok2.. keep it up bro!

~attahrel~ said...

aku pun dah tgk setem bro mgu lpas...tgk kat penang,hall kecik + ada la dalam 10 org..what a shame man!!org kita lg suka+bangga tgk crita2 luaq than local...

honestly speaking,aku tgk crita tu just sebab director dia kabir tu..kalau org len director,aku tunggu cd pasar malam/torrent ja la

aku tunggu gak la crita lu bro..papadom tu..dengaq crita gah sangat..hope bole pecah panggung n punggong r...hahahah

~attahrel~ said...

btw,sathia punya lawak still hidup r..x plastik..sama mcm lu bro...MANI ANE!!!!apa macam ini...hahaha

Qila Azali said...

hang suka tengok ikan? hahaha. ok best gila movie ni sampai tengok dua kali. aritu keluar dgn botfren tataw nak ajak dia tgk movie apa. ckp je setem dia tataw. then taknak tengok. then bila cakap afdlin shauki blakon terus dia pegi bratur beli tiket. hehe. boyfren qila gelak memang tak hengat sampai diri sendiri malu. hahaha. abg afdlin, u terbaik ok! sangat sangat best lawak u. n orang lain pon sama hebat. best gila semua orang kena pegi tengok sekarang. sekarang!!!! go go abg afdlin. ure the best! congrats btw.. (:

SyuhadaJohari said...

Dah tgk... sgt kelaka..
Merdeka, merdeka... and the best scene is, abg afdlin pakai mcm JUSTIN TIMBERLAKE... OMG. hahahaha!!
good job broo!

farhaa32 said...

BEST GILA!!!
My brothers and I were laughing GILAly..
Tak cover langsung.
Ha ha ha
BEST!
Keep up the good work.

No worries. I think the ticket sales will do great.
Semalam pun full house.
I was seating at the 2nd row, FROM THE FRONT.
Even the 1st row pun ade orang.

emceejalanan said...

i've watch the movie already & it ease my hard day at work!
mmg totally having fun tgk cerita setem, been craving to watch it like hell.

especially the part yg just dont be late tuh. really awesome.
all the best bro! take care!;p

YunieMinami said...

bang sy dh tgk 2 kali dh pun.haha gilew lawak.

Eskapisminda said...

helo helooo...

Saya baru tengok dan ia satu filem yang bagus tahap amerikannn! Lakonlayar superb! Kudos to Khabir and everyone! Plotline jenis "amazing-we-dunno-what's-coming-next!" and pelakon was very very alive and supporting of each other. YOU, sir are jovially good! Terbahak2 saya walaupun menonton sorang2 waktu tengahari dalam pawagam yang berjumlah 6 penonton sahaja! (tengahari jumaat, pawagam hujung dunia, nak buat camana kan?)

The pelakons that leaves the impression the most to me from this movie is YOU, QUE dan ooohhh.....samseng yang membuatkan hormon aku bergerak tak tentu arah macam roller coaster itu, BRONT aka BURN! Shootout tak boleh blah punya!

Applause!!!

Dialog tak bleh tahan : (lebih kurang la, tak ingat exact..)

Shidi : "Jom, kita pulangkan paku buah keras!"

Sathia: "Apa? Apa buah mahu paku?"

Hahahahahahahahaaaa.....

JePh said...

apa? mau paku dia punya buah?..haha..sathiya mmg terbaik dlm movie ni..film yg baik tapi tak ramai yg tonton..warga malaysia masih belum berubah bro,..hakikat!!

fiza_sensei said...

maybe bln2 puasa ni org jarang nak ke cinema kan. that's why ramai producers berebut2 nak kuar citer time raya. for me, raya is raya, puasa is puasa. movies saya tengok except that 2 times (and when i've got money of coz.hahaha)
but, saya sgt suka lakonan n karya abg.
gd luck!

mybreakfastclub said...

afdlin arrr...i oledy tgk ini setem manyak kali...gua suka! hahaha...i also story mory it on my blog de....tehehe...BESTTT..setem BEST!

Liz said...

pulangkan paku buah keras..
aahah...takleh blah btol lawak tu..

nyOng.is.me said...

bang,kalu saya ada skrip leh rekemen kat abang yek... hehe...

mochitsuki said...

sy nak baju kodoks..
macam kat ac tu..
sile lah emel sy..
tuk kasi alamat..
hahaha..
*nak free jek*
bleh gitu??

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

Cucu Opah said...
This comment has been removed by the author.
Cucu Opah said...

lawak lu mmg cam haram la kodoks master..hahaha..


lawak takleh blah. cool !! kep it up !!

NAZAGROUP said...

hallo bro..tak best la tiba tiba komen kene delete, kita peminat setia u punya filem....kt sinilah kita dapat luah/komen dsbgnya gan u...tp u macam tak ikhals je

hazel said...

salam..congrats bang afdlin..wlu berlakon pilem org,tp abg tetap 'world'..bang klu nk nengok kembar adibah noor yg macho berlakon, amik aa sy bang,tak yah byr pun takpe..abg ckp masa rncgn AC tu abg maintain suma pelakon yg sama sbb diorang byr murah, sy free je bang, adibah noor nengok nangis bang, sbb mesti dia mati2ingat sy kembar dia..hahahha..acah je la bang..apapun abg tetap world!!

sir alex faizal said...

yo bro!
gua dah tgok mvie papadom n setem!!
gua mmg respect lu punya cite n lakonan lu..
Mmg style la!
thanks sbb tayangkan kat USM frst ari 2..gua Support lu Punye Filem..Yeah!!

rahimah said...

damn this film is good...
i havent watch a single malaysian movie this good 4 quite a while...no offense 2 ur other movies...u should think bout changing a bit ur film style...hehe no offense ya...
but hell, i was a movie freak and i watched almost all malaysian movies for d past few years just 2 wait for movies like this 1...n finally i got it...
"Jilat..Lekat...Pos"
"Sape tu???"

Adhadi Mohd said...

VCD dah keluar ke?

The Wandering Traveller said...

Great Movie, saw it twice.. wanted to see again tapi run dah habis.

Waiting for the discs. Love your movies!!!

Zacharias said...

I really liked this film, and recommended most of my friends to watch it. I hope the ticket sales picked up afterwards.

Anyway, I really like the scene where the ganas righthandman was shooting at the cop, in the matrix effect environment. Despite his ganasness, his shot was never accurate.. haha

alif @ mrtoyol said...

manni ane!!!stylo milo vico!!!bravo...(clap2 kaki dan tangan)...patik sedang menunggu ketibaan papadom dengan penuh kesabaran...


love peace and respect

Mr's Jex said...

gle punye klakar cite ni...100 bintang tuk this movie...b4 ni aku x pnah tau kwujudan cite ni iklan pun x pnh tgk..tp d satu ptg yg hening hubby aku ajk tgk movie ni..aku ckp x tau pun...dia tau pun dr kwn...mula2 mls gak sbb biasa la cite mlyu bkn klkar sgt pun..tp aku tye sape plkon?dia ckp afdlin shouki ada...trus je ok..
dr start-abis dok glak je..mmg klakar nk mampus....tabik spring la ngn plkon2 movie ni...smua muke mcm x bsalah..nak2 afdlin...

Mr's Jex said...

gle punye klakar cite ni...100 bintang tuk this movie...b4 ni aku x pnah tau kwujudan cite ni iklan pun x pnh tgk..tp d satu ptg yg hening hubby aku ajk tgk movie ni..aku ckp x tau pun...dia tau pun dr kwn...mula2 mls gak sbb biasa la cite mlyu bkn klkar sgt pun..tp aku tye sape plkon?dia ckp afdlin shouki ada...trus je ok..
dr start-abis dok glak je..mmg klakar nk mampus....tabik spring la ngn plkon2 movie ni...smua muke mcm x bsalah..nak2 afdlin...

Pegawai Khalwat said...

Yellah yellah!

Aku tengok dua kali! Sama macam los dan faun dua kali jugak!

Dok tunggu PapaDom

farhana said...

3 kali tgk setem..with different people..hehehe..we all have a great time with great movies!
i like!!
cant wait to watch ur next movie..
go go go afdlin shauki!

EviL_LadY said...

smalam baru tonton. best lahhh.. saya yg tgh bad mood pn bleh cheer up. thanx abg afdlin. u rawkkkk!!!!

http://crushedhearted.blogspot.com/

ting said...

fake rolex women watches ,replica omega watches ,fake jacob co watches,replica breitling watches ,tag heuer watches ,replica cartier watches ,fake panerai watches ,replica patek philippe watches ,replica vacheron constantin watches ,cheap audemars piguet watches ,replica alange sohne watches ,fake franck muller watches ,discount iwc watches ,replica jaeger lecoultre watches ,wholesale chopard watches ,replica mont blanc watches cheap rolex datejusts watches ,replica chanel watches ,fake gucci watches ,cheap christian louboutin shoes,fake christian louboutin pumps,discount christian louboutin sandals,wholesale christian louboutin boots

ting said...

Replica Prada Handbags , Fake MiuMiu Handbags , cheap chloe handbags , Discount Balenciaga handbags , wholesale jimmy choo handbags ,replica marc jacobs handbags ,discount christian dior bags ,Replica Fendi Handbags ,Copy Mulberry Handbags ,Bottega Veneta ,Replica DG Handbags ,wholesale thomas wylde handbags ,Replica Cartier Bags ,discount loewe handbags ,cheap coach handbags ,Replica YSL Handbags ,replica burberry handbags ,fake valention handbags ,fake versace handbags ,replica rolex men watches

ting said...

designer fashion handbags
replica Louis Vuitton handbags
replica gucci handbags
replica hermes handbags
replica chanel handbags
designer fashion handbags
designer Louis Vuitton handbags
designer gucci handbags
designer hermes handbags
designer chanel handbags
designer fashion handbags
knockoff Louis Vuitton handbags
knockoff gucci handbags
knockoff hermes handbags
knockoff chanel handbags
designer fashion handbags
cheap Louis Vuitton handbags
cheap gucci handbags
cheap hermes handbags
cheap chanel handbags
designer fashion handbags
discount Louis Vuitton handbags
discount gucci handbags
discount hermes handbags
discount chanel handbags
Louis Vuitton outlet
gucci outlet
chanel purses
hermes birkin

luna_e said...

I watched n enjoyed t movie so much much much much....!!!!!!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛