GARLIC BUTTER PRAWN

GARLIC BUTTER PRAWN
Boyband Rock Hip-hop Terbaik di Malaya ini!

Thursday, November 11, 2010

Afdlin Shauki UK Limited Edition Merchandise!!

To my fans yang berminat :

To buy merchandise:
1) Send name
2) contact details
3) size wanted to noradyman@visionworks.com.my /siti@visionworks.com.my
4) or call 03-41435097,5) or visit our office at the address in the Information box (10.30am til 6.30pm).

We need proof of payment before sending to you.

For payment details, please make a payment to our Maybank acc : 514815000705 thank you.


Pos Biasa Semenanjung & Sabah Sarawak : RM 3
Pos Laju : RM 7

Boleh lawat FB page office gua: Vision Works (M) Sdn Bhd untuk maklumat lanjut





















Album Afdlin Shauki Special UK Limited Edition hanya RM30 sahaja!!

Mengandungi lagu-lagu Ost popular dari filem-filem arahan Afdlin Shauki seperti :

1) Aku Lelaki (Papadom Ost)
2) Mia Sara (Papadom Ost)
3) Tiada Lagi (Papadom Ost)
4) Ku Tak Mahu (Los dan Faun Ost)
5) Hari Ini (Sumolah Ost)
6) Tanya (Sumolah Ost)
7) Cilok (Baik Punya Cilok Ost)
8) Waras (Buli Ost)
9) Mangsa Keadaan (Buli Ost)
10) Gagah (Setem Ost)
11) Hujan (Sumolah Ost)

Trek Bonus Studio!
1) Sampai Bila
2) Bukan Cinta
3) Gadis Pilihan
4) Daku Percaya
5) Hingga Ke Akhirnya

DAPATKAN SEGERA!!

19 comments:

taufiq said...

Live in USA pulak!

pye:rudz said...

cadangan:
kasi personal touch sikit cd album tu dengan autograph lu bro, baru terharu.

keunggulan wanita said...

seri wangi jrg dengar lagu, asyik sibuk kat depan, tengah dan belakang....jgn fikir yg bukan-buka...otak kuning yer...

Nadia Abdullah said...

wahhh terbaik dr Uk :D

4umyfans said...

untunglah kamu dah ke sampai ke UK.
syabas dan tahniah!

yeayy!

Izz Latif said...

~menarik!!!~
(^^)

www.izzlatif.blogspot.com

nor hamizah said...

suka itu baju...*wink *wink

acer said...

saling follow dunk
kalu mw http://easyonlinex.blogspot.com/ follow
nanti q balik follow

mxypltk said...

Dah e-mail kat Siti dan Noradyman tak reply pun. BUsy kor???

Bisman said...

Amcam?? ada stok lagi tak utk org s'pore? stim kodok gak kite tgk, bleh lah jadi s'porean yg pertama pakai baju tu kat sini....

mxypltk said...

Dah dapat. Ingat album dalam bentuk CD, rupa-rupanya pen-drive jer.

MOHD AFFIZA ZULKAFLI said...

salam bro aflin...
bro baju tu xxl buat la prihatin skit bro malaysia ni banyak yg obess bro kasi banyak sikit saiz tu heheh wa nak beli ni bro.....

nur said...

klu bju 2 ade lg x n xl 2 besar mane yea....cz ade certain tshrt xl dorg kecik...

SazLyzaMie said...

aku nak yg ne lah....
http://3.bp.blogspot.com/_MbyHXAPqyx0/TNuSJWuA3XI/AAAAAAAAA5o/qS_WIoyX19k/s400/package%2BA.jpg

Globe Net said...

Nice products bro!

http://www.vimaxherbs.com/

Hawa said...

nak...beli

freemediadownload said...

sertai forum terbaru dan terhangat masa kini http://www.malaysiaforum.net

Hambalee Bin Abu Hassan said...

http://www.mysenang.com/news4.php?url=/Album-Afdlin-Shauki-Special-UK-Limited/#.T9bgSrAtiOx jom tukar link

EternalTimeWatchesCollection said...

a good replica watches blog!

eternaltimewatchescollection.blogspot.com