Pelikat Pants Designer

Pelikat Pants Designer
Number 1 Pelikat Pants Maker in the World!

Friday, July 04, 2014

Hello Blog. Babai Facebook!

Assalammualaikum,

This blog is coming back to life soon. Aku dah bosan dengan facebook! lepas ni aku layan perasaan dgn blog aku pulak. Tahniah bro Nazali Noor kerana baru launch buku Ulu Yam di Liverpool 2, IsyaaAllah lepas ni buku aku pulak keluar.


Missed you guys. Power to the People.

Afdlin Shauki

20 comments:

Ayu azmir said...

da lama tak update... tetiba muncul hari ni... most welcom...

Tia said...

welcome back.....
looking forward to enjoy reading ur blog again..... I miss 'selamba kodok'

karmi miza said...

welcome back AS

Aziela said...

Alhamdulillah. Welcome back. I have stopped my fb account around 5 years ago. Susah nak control emosi kat situ sebab banyak sangat aura negatif. Blogging is a different world, bro. Keep up posted, ok.

dJ phuturecybersonique said...

MIssed you too, bro! Hope all's well! :)

Samsiah Abd Shukor said...

selamat kembali abg aflin.. gud to see u back here.. gile lama tak update tuh.. last 2011

Khamsi Abdullah said...

Blog la semeggah sket nak citer panjang2.. FB bawah seratus patah perkataan fans larat la nak baca.. Kalau dah tahap cerpen, sape y gigih ye dak? xD - stanzaku

selambakodok said...

hehehe

ok kita start balik cuma susah nak blog dari phone tu je

azrinna nur said...

First time sampai di sini

Mohammad Amirul Afiq said...

Nak design blog dan sebagainya boleh contact saya bro... support@viralmedia.my

Fara Ada said...

welcome back abg afdlin! lama betul xupdatenya bertahun2..huhu...keep updating ye..

N.A.T said...

Welcomback Mr kodok

Adams Ayens said...

Welcome BRo..
Memang dah lama tunggu abg bebel dlm blog ni..asik kuo kat MLM ajee

Ieta Mat Saad said...

wa... Ada blog juga... bagus2... ^__^

kamil hasan said...

welcome back bro

Adilah. Isharudin said...

well assalamualaikum n hello brother AS, baru tau ada blog and baru nak follow :-)
**selamat maju jaya untuk projek filem hollywood ya!! dah lama menunggu filem abang
**lalu selamba badak je kat abng msa dok kat tangga masjid assyakirin klcc puasa lepas. dalam hati rasa macam AS, sebab hari tu program ngan ramai artis. tapi sebab tengah selekeh segan nak pusing tengok. sekali lagi lalu dari depan rupanya memang pon!huhuuu

Izham Miyake said...

Ya.. saya pun rasa benda yang sama. facebook bosan.. mari menghidupkan kembali blog culture

curseshadow said...

Teruskan berblogging bro.. saya pun baru on balik blog.. fb bosan..

are_lynn said...

dah lama menyepi...akhirnya..

andre leo said...

nice post, thanks for sharing.
Obat Perangsang Wanita