Pelikat Pants Designer

Pelikat Pants Designer
Number 1 Pelikat Pants Maker in the World!

Thursday, April 19, 2007

10 MEI 2007. 10 MEI 2007. 10 MEI 2007. 10 MEI 2007. 10 MEI 2007. 10 MEI 2007. 10 MEI 2007. 10 MEI 2007. 10 MEI 2007. 10 MEI 2007. 10 MEI 2007. 10 MEI



ARE YOU READY TO ROCK WITH SUMOLAH.

COMPETITION TIME !

KALAU AWAK BOLEH BAGITAHU KEPADA SAYA MELALUI EMAIL SAYA, SELAMBAKODOK@GMAIL.COM, JAWAPAN BAGI SOALAN-SOALAN - PADA TAHUN BERAPAKAH GAMBAR INI DIAMBIL DAN APAKAH KATEGORI ANUGERAH2 YANG SAYA PEGANG DAN KENAPA SAYA MEMAKAI BAJU JAWA?

AWAK AKAN SAYA BERIKAN SEPASANG KASUT ADIDAS ORIGINALS (BOLEH PILIH KALE KALAU ADA) DAN 2 TIKET KE TAYANGAN PERDANA SUMOLAH DI GSC MIDVALLEY MEGAMALL PADA 7HB MAY.

APA LAGI JAWAB, JANGAN TAK JAWAB.

AFDLIN

48 comments:

dJ said...

muahahahaa! kasut lagi, beb! gua pass on the kasut tapi interested nak mai premier sumo-lah dan tayangan2 sumo-lah seterusnya. *grin*

apitt75 said...

kasut adidas aku tak minat sgt, tp boleh bagi tak tiket tu?
bagi boss...

dewi said...

Hi afdlin. saya dah jawab soalan tu. Sure jawab betul semua tu.. hahah

Tenno Miyake said...

kantoi.. saya memang tidak tahu.

Lizzam said...

cip, gua dah jawab...gerenti betul...tapi tak gerenti menang...namun demikian maka dengan sesungguhnya, hatta, gua akan menontonnya di pawagam...dengan cangkuk atau dengan penjahat...gua akan!

bila nak wat gath lagi cip? insya allah kalau takde aral melintang patah membujur lalu meniarap manja gua akan join...

p/s: kem salam syg kat sharifah sofea ye...kenang daku dalam doa mu...

Lynn said...

saya juga dah jawab! hehe...

kookabooras said...

Dan saya juga..

lienn said...

da jwb dah....tak saba nk tengok filem nih..for sure gempak..heheheheh

AM said...

alamak tak tau. rugi la gua.

takpe, free tickets or no free tickets, gua definitely will go watch SUMOlah. mana ada filem Afdlin yang gua tak tengok?!

KAMARSURIA said...

tahun 1998

mrs_fitry said...

yeyeyey dah jawab..menang tak menag msti layan sumolah..wajib ni, dh lama tunggu..~

ladynina said...

boleh tak nak dapat tiket 7 may tanpa menjawab soalan quiz?

SeXy TuRtLe said...

Hi Afdlin,

Would Sumolah be available in Singapore theatres? I'm looking forward to watch it!

Luqman said...

hello from singapore

nice blog you've got here!

Amiene Rev said...

Salam,

Saya sedang mengemaskini senarai jaringan blogger. Blog anda disahkan wujud. Sekian, terima kasih.


Greeting,

I am updating my bloglist. Your blog is avaiable and confirmed. Thank you.


from Ami.ene R.ev

gf lama said...

Lin,

Klu tak jawab....boleh tak bagi tiket tu.....

Anonymous said...

Dah Jwb Dah..heh heh heh..
Pilih Chip Jgn x Pilih...
wakakakaka




-Feizura-

m Nutty-X said...

Yo bro! You're our favorite candidate in our search for a truly-Malaysia cultural icon.

I look forward to meet you for a sumo-like rocking discussion.

hbo said...

Alaa.. x dpt jawablah. Tapi x per.. I akan bw anak2 p tengok Sumolah!

Zul said...

dah jawab tapi tak yakin la.. susah benor soalan kenapa afdlin pakai baju jawa tuh... adeehh.. botak kepalo den memikirkannye

pu1pu3 said...

Yipee,
kita dah jawab..and at the same time, boleh ya nak promote my shopping blog:
http://pu1pu3-royalarcade.blogspot.com
jgn mare...

misz beauty said...

xtaw jwb tp nak kasut adidas n nak tiket bley?? heheheee.... i'll going 2 watch it....;-)

fudge said...

wow! looks like u hafta compete with alot of movies next mth. spiderman 3 la, pirates of the carribean 3 la, shrek 3 la. but no worries, i will definitely support for your very long awaited SUMOLAH!

Cutie said...

emm, sempat lg ke nk jwb quiz nie? cm dh terlambat je.. klo bg kasut free je leh tak? tiket sure i can buy myself..hehehehe.. SUmolah BoLeH!!! ;D

chekem said...

ala senang aje, Buli menang 3 kategori Best actor, Best Screenplay dan best Director. Camne, bila boleh dpat kasut dengan tiket?

chekem said...

senang aje, masa tu filem buli menang Best actor, best screenpley dan best director. memang u buat duitlah malam tu walaupun datang lambat sebab ada show dengan inul, and then bagi alasan baju tu ketat! Macam mana bila nak bagi kasut n tiket?

ApOgEE said...

gyahaha... lu memang sempoi bro! salute!!

infoguy said...

Wah gerek la lu afdlin....

aku dah kumpul duit nak tgk sumolah nie dr thn lepas lagi... kompem eh 10hb nie... asal yang lambat sangat nie....

takpe la lambat2 biar org tertunggu-tunggu mcm tangki yang nak pecah, atau "tuuut" yang nak terpancut hehehe......

ok chow!!!!

Khai E-jum

Nurul Majdi said...

Gua da jawab, gua nak adidas, tiket gua bleh beli.. Hohoho... Harapan daku terlalu tinggi utk di ungkai.. UNGKAI!!!

awe said...

saya ader terbace komen mengenai ina mawi oleh blogger ini. marah btol die pade ina. haha... http://panji-semirang.blogspot.com/2007/04/penyanyi-no-1-malaysia-fuyoh.html

jerald pince said...

cant wait to be back to watch sumolah!!!

Anonymous said...

Bro...U So SEMPOI Wif Bob+Adibah..
I Likeeeeee.........VerY d Very HappEning²...
can't Wait to Watch SUMOlah

-Feizura-

Anonymous said...

Abang Afdin,you are my hero.I love You,you are so handsome and cute.Sumolah-i can't wait to see now.

Faris Fakri said...

Sharifah Sofea is sooo... phew... I'm sweating.. *grin*.

P.S : Can't wait to watch Sumolah.

min superherO said...

i am sweating for the adidas shoes brO...

dah pilih pemenang ke blom ni??

Budiey said...

ok dah jawab... kalau tak menang lagi tak tahu la...

:)
tukang tegur Afdlin masa Post Party AIM.
~budiey.com

Mr_Rizal said...

ku baru je send email tadi...

Zul said...

BROOO.... LIVERPOOL MASUK FINAL CHMAPIONS LEAGUE LAGII.. BILE NAK TGK MATCH SAMA2 NIH.. YOU'LL NEVER WALK ALONE..

fadz said...

i dont care about the competition, i just wanna say this, abg afdlin, uve done us proud eventgh i havent seen it!

princeq said...

Hahaa, betul la fadz..Dpt free ticket atau tak kita tetap akan pergi nonton filem SUMOlah kat wayang kan.. ;)

Q dah stendby duit utk beli tiket wayg ni..Tak sabo woo nak tunggu 10hb ni! Siap dah booking tiket awal2 dgn member yg keje kat tmpt wayg tu..Hehee.. :D

Hidup Abg Afdlin!! Eh, brother kodok laa..kehkehkeh.. :P

min superherO said...

kodok-kodok yang lain bila lagik nak buat gathering tengOk mOvie? this time aku pOn nak jOin...

min superherO said...

bang,

dah pilih pemenang ke blOm?? gwa dah jawap soalan2 tu...kasut adidas tuh buleh simpan pakai buat raya...

huhuhuhuu...giler berangann ;)

it's me shy said...

It's me Shy.

salam kodoks. chief kodok . TAHNIAH !!! saya pergi ke tayangan perdana semalam. citer sumolah memang best. kelakar sesangat. hubby i yang kureng tengok cerita melayu ni pun boleh ketawa terbahak-bahak. Memang best. Jangan lepaskan peluang tengok cerita ini. pelakon2 daripada lead actor & actress sampai ke budak kodok itu pun bagi 110% committment untuk menjadikkan filem ini berjaya. MELETOP. Insyallah, semoga dapat cecah box office ye.

Anonymous said...

can't wait to see SUMOLAH... huhuhu... 10/5 10/5 10/5...besday kwn aku masa nie

xBrain said...

lu mmg gempak lah brother selambakodok...
http://xbrain.wordpress.com

Mr_Rizal said...

kepada zul...

milan menang punya aaaaa...

ekekekekee

touch-me-not said...

hi aflin a.k.a. cheif kodok... salam dari brunei. I love your movies!!! Cant wait for sumolah to appear in brunei theaters..

i bet you get this sort of thing all the time.. but is there anyway that i could possibly get an autograph?...
*blush* I'm a fan...

diehardfan said...

dear chief kodok,
SUMOLah was superb. Congratulations! You gonna make it again dgn izin ALLAH SWT.