GARLIC BUTTER PRAWN

GARLIC BUTTER PRAWN
Boyband Rock Hip-hop Terbaik di Malaya ini!

Monday, December 22, 2008

Recognizing the people who constantly give me their love and dedication in my work.



Selama ni apabila anda semua menonon filem saya, anda tak pernah pun berjumpa dengan panglima-panglima saya aka 'Head of departments' yang memberikan 100% kederat mereka untuk memastikan filem saya siap dengan jayanya....

Hari ni saya nak memberi tabik hormat kepada semua kawan-kawan saya ini yang tak serik-serik bekerja dengan Afdlin SEWEL shauki ini. Mereka adalah di antara professional filem industry yang terbaik dan saya berbangga dapat bekerja dengan mereka.

Here they are....











my friends, tanpa korang semua tak jadilah filem-filem afdlin shauki... I love you guys.... and please take a bow... gua tengah bagi standing ovation ni hehehehe....

Jangan serik ok guys...

OH YA, gambar-gambar ini semua telah di tangkap oleh Jack Jali.. Gaffer kitorang ketika shoot MYSPY.

POWER TO THE PEOPLE

Afdlin Shauki

32 comments:

alifstyle said...

Semua lelaki? Mana amoi? Hahahahaha!

tehkelart crew said...

perghh.. geng2 elite,
kagum dan terujanye.. cayalah.
semoga bro afdlin dan krew2 beliau panjang umur untuk terus berkarya,
100% support,tabik,respect, yeargh

pye:rudz said...

mereka memang layak dapat standing ovation dari tuan director sendiri.

chopstick said...

huuu...bila laaaa saya nak disenaraikan salah seorang spy broo..hehehe..mahu jadi assistant mem christina tulis skrip hahaha..love u bro! dah dua kali tonton filem Los dan Faun!!!

.:: Lucky Fingers ::. said...

wah... sme nye spy... sape bond nye? anti spyware tak de ke? congrates to all of u yg jadik afdlin nyer kederat.. smoga terus rajin utk menjayakan & lebih maju utk hari yg mendatang..

@cu SaYaNg said...

semua lelaki ke cip??
apa2 pun congratulations to all of u...wish u all d best

GC said...

Tahniah to all crews...kalo boss "OK...orang2 kuat mesti wokey punyer... :D
"Janji Boss OK"

Aimi said...

afdlin!!! ur pict above really2 look alike my bf!!! click on my blog hohohoho

che-mie said...

perggghghhhh

model dunhill

Isis said...

Nice shot..

adzroy said...

gaya, mutu, keunggulan !

edzlin007 said...

salute u guys!!!!

Darkone said...

daqwan tabik hormat kat dorang sume cip........

syareena said...

asal gambo nye sipi2 jer,
pemalu gak diorang ni ye?
hahahaha

TravelBreeze Dot Com said...

wahhhhhhhhhhhhh..........encem..apa kata buat film pasal keje dorg lak pasni.......sure gempak nih...

deena said...

gamba smart :)

hans said...

wow
teruja tgok pic2 ni
dah macam ejen 007
hahaha

Aleeza Zaily said...

Hr DOP - Helmie look sooooo Ganteng! kim salam kat beliau eh! ekekekeke

Ajami Hashim said...

salaam bro & all,

hype sudah dimulakan sikit kat CARI
..good luck bro & team ;-)

p/s: nak intebiu for utube boleh?

Mr. Right said...

Bro... jantan semuanya. Taknya awek ke? Boleh jugak reader kau yang bujang nak berkenalan.

Ibn Raia said...

elo?

iskandar said...

Cip tahniah memang cerita lu membuat gua sakit perut selama seminggu kerana ketawa...

Cip satu pertanyaan mana mau dapat T-Shirt Hitam LOS n FAUN yg menarik itu??

plz email me.. ketam761@gmail.com

Kedai Software said...

Kamus online bahasa melayu - english , engish - melayu dan bahasa-bahasa lain sila klikk disini http://www.aceh-online.com/

Cmate said...

Very cool photos!!

Selamat Tahun 2009! Jadikannya terbaik untuk you dan sekeluarga ya!! Dan bikinlah banyak lagi filem untuk Malaysia!

PeminatJutawanMalaysia said...

warg sedihnyer tak dpt nak tgk filem terbaru afdlin shauki kat wayang..sebab kat sini takde wayang sedih..tp ape2 pun lu and team lu memang best hehe

Rahila Zainuddin@iLaTaiKo said...

C.O.M.P.L.E.T.E
COALITION OF NGOS AGAINST PERSECUTION OF PALESTINIANS
SAVE THE PALESTINIANS
SUNDAY 18TH JANUARY 2009-01-15
10AM-5PM
BANGSAR SPORTS COMPLEX JALAN TERASEK 3, BANGSAR
PROGRAM HIGHLIGHTS:
11AM – OFFICIAL LAUNCH OF
“SAVE THE PALESTINIANS” CAMPAIGN
1PM – START OF “KLANG VALLEY UNDER SIEGE”
PHOTO EXHIBITS,
DOCUMENTARIES SCREENING,
TALKS BY LEADERS OF VARIOUS FAITHS
A PERSONAL ACCOUNT OF LIFE IN GAZA BY A PALESTINIAN DOCTOR
For more info log on to http://completemalaysia.blogspot.com

Entrepreneur said...

Ha..ha... Sumo ada yang kurus ke?
Ini dia cara nak kurus!!!

xxx said...

Setelah baca nie blog, ane jadi kepengen murtad!

FORUM MURTADIN (EX MUSLIM) INDONESIA

SMS Cinta dari Allah

Pusing ane..

Amar Syafiq said...
This comment has been removed by the author.
Shemmi said...

nice shot!nice pic!

* afdlin~bravo to u..

(apelah aku ckp ni)

din said...

Peminat adlin sauki,tolong klik:
http://www.kliks.my/kamal/

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛