Pelikat Pants Designer

Pelikat Pants Designer
Number 1 Pelikat Pants Maker in the World!

Tuesday, January 17, 2006

WWW.BULIBALIK.COMis fully operational and rock and rolling. BAGITAHUlah orang kampung semua!! SPREAD THE WORD

"Selepas berlatih SUMO saya selalu pergi ke website Buli Balik untuk memulihkan kekuatan lelaki saya!"
"Dengan website Buli Balik, hidup saya kini lebih sempurna.Dah tiga bulan bil handphone saya tak lambat bayar!"

Hai Gang,
Latest update on BULI BALIK WEBSITE!... KITA DAH UP AND RUNNING and you can get a whole bunch of free studd there, videoclips and MP3s. Checkout PATRICK TEOH as TAN SRI MICHAEL punya music VIDEO. KEtawa guling-guling tu. A really mad thing patrick let me do to him. That's why i love him so much.


On the SUMO front , something has happened which has put my panties in a twist. More on that later. BUT check out at the potential Malaysian Sumo Team for the next SEA games. Malaysian Representative and Singapore's. AWIE, GURMIT, TERRY GALLYOT, RADHI KHALID, GAVIN YAP and Myself are training so hard that even the Japanese coaches are surprised because they thought us actors would just fake our way thru the whole process. Little do they know yang director film ni memang kaki dera orang. My on camera Sumo team at the end of this shoot can literally take on any local SUMO exponent in tornament. I am quite convinced. THIS MOVIE, like BULI BALIK is gonna rock like Elvis on Ice (or speed for that matter).

CILOK hit 2.6 MIllion. DAHSYAT KOME!

JANGAN LUPA - SPECIAL BLOG READER's PREVIEW of BULI BALIK instigated by the Malaysia's blog community is also going to place one day before the actual 26th Januari release of the film. It will take place on the 25th of January at TGV One Utama (OLD WING) at 10.00 am.The price of the ticket is rm10 still, but you will get to watch the movie one day earlier than the general release date and you get to watch with the cast of BULI BALIK.
SO try and make this event as it promises to be one of the KODOK-iest event to date.
Seperti titah seorang sultan...
Sultanmuzaffar said...
Info ttg Tayangan Komuniti Blog : Buli Balik ada di blog saya ya. http://sultanmuzaffar.bogspot.com
TQ

Power to the People.
Afdlin Shauki

26 comments:

queserasera said...

wowowo.. seksi belaka la plak, huhu.. neway, al the best utk bulibalik.. x sabar neh nk tgk, hehe..

missunderstoodme said...

Queserasera dah ada lepak sini pepagi ni?? Wah.. saya nak jugak join tengok kat TGV 1Utama dengan cast Buli Balik.

Tak sangka ramai yang berbakat dalam sukan SUMO ni. Bolehla consider tubuhkan Angkatan SUMO Malaya Bersatu. Kiranya nak rapatkan keakraban kita dengan negara jiran.

sultanmuzaffar said...

Info ttg Tayangan Komuniti Blog : Buli Balik ada di blog saya ya. http://sultanmuzaffar.blogspot.com

TQ

min superherO said...

10 pagi ek??? Hmmmmm.....

Ann said...

u guys rok big time!!! :D

Kambink Sempoy said...

waarghh..terry gallyot pun ada..canggih la u guys...hidup ultimate gym..

beekgurl said...

congrates for making it through 2.6 mil.... :)

Ap3kisme said...

cayala..
gerenti badan jd mcm awie..
hahahah
but where is Radhi khalid..?
can wait see die pakai cawat...hehhe

klubbkidd said...

you shouldn't have put the pics of everyone topless ler afdlin.kinda deflected the attention on the preview (LOL!)
almost like expecting FHM readers to READ rather than just flipping through the pictorial layouts...

Kambink Sempoy said...

Arr..bulibalik.com tak boleh masuk aa..

Faizal Riza said...

Sori banyak2 sebab server Bulibalik sekarang ini tengah upgrade, sebab server bulibalik kena buli dgn user dan fans Bulibalik. Bersabar ya dalam masa 1 atau 2 jam ok..tunggu reply dari tmnet. Drpd Admin BuliBalik

Lynn said...

woo-hoo! Our own sumo champions! ;)

OrangeLady said...

wahh Gurmit looks indeed very hunky
with the awesome smile that adds on to the chARm...
hurhur.. sweet..
Hesh really in good shape!!
all the best bro..
in making the show a sucess..
-InsyaAllah-

Cikokui said...

aku nak pegi priview.. tapi awal gile kol 10 pg... tapi takpelah... blasah... kol 10 pon 10 lah... no hal

Anonymous said...

Kayo...kayo.....Big bro...ur life mcm mawi ler.....nama tengah naik...

ratnamurniwati said...

adik sedara saya dah pegi tgk baik punya cilok. saya tanya kat dia best ker citer tu? dia jawab balik, kalau saya tgk citer tu mesti asyik gelak jer. so, i decide nak tgk gak citer tu walaupun tak der masa. anyway...2 days ago saya terjumpa awie kat kedai mamak di taman melawati.

Anonymous said...

apesalx bleh bukak pun web-- http://www.bulibalik.com/>>>There is no website configured at this address.

Aku Pun Gemok said...

helo bro afdlin,
i like the gambars la... aku tak sabar nak tengok Sumo niii.

ok ni tak kena mengena dgn topic ni tapi ko ingat tak aku citer kat ko hari tu yang aku kena maki hamun di restoran oleh former drug addict yang now dah berjaya tu?
yang aku rasa tension sangat sampai aku mengadu in here and bro nasihat about maruah tu.

anyway aku found out apsal dia meletop dgn aku malam tu, halau aku.. ada a week back mom aku suruh dia riki rumah nenek aku nak suruh dia renovate, mak aku kata bajet kat RM5,000 saja. then dia come back kata bajet tu lebih dari 5k!
so spontaneously aku cakapla kat mak aku suruh Bon (estranged younger brother to my mom) to check it out. Bon ni pulak dah memang susah so mak aku pun ok lah.
so sebab tulah, that guy jumpa aku kat kedai makan tu maki hamun, hina aku macam2 malam tu.

aku malam tu marah sebab masa dia kaki dadah dulu kami jugak yang dok tolong dia.
so anyway saja nak inform kau.
aku pun baru tau .
sorry la kalau boringnye citer:)

all the best bro.

Faizal Riza said...

Website BuliBalik dah Ok..dah boleh..surf bulibalik.

gaejet said...

buli... jangan tak buli....!

bro,
kalau nak buli hans Isaac, jangan lupa ajak aku sekali... aku geram betul masa hans buli lu lepas balik dating ngan Nasha hari tu...! mentang-mentang kereta dia mitsubishi...!!


gerammm betul aku...!! arrghhhhh....!!!

ct_aleeza said...

bang buli saya je la..xpayah nk buli si hans tu..ekeke...smua pelakon utk SUMO cam best and menarik...pemilihan "mr phua chu kang" tu cam best plak..mesti bengkak muka sbb gelak je nnt...hehe...

**semakin byk hasil karya yg menarik ^_^ tahniah!!

lara_hati said...

hey man...just wanna say that u r doing wonders to the local film industry....been supporting u since soal hati...tihihihihi.....keep up the good work, n congrats on BPC hitting more than 2 mil!

Anonymous said...

Awie topless. Man, what can I say. I'll be among the first ones in line.

Ps. I'm a female.

chics said...

hahahahha..keji gile awie jadi sumo.haha

keechort said...

hayooooo...
cip and the gang very de sexy...
meleleh ayaq liuq nih..
hehheheheh

Anonymous said...

afdlin, can't help noticing your perky tetek..seksi gitu..weh, kena pakai bra tuh!