Pelikat Pants Designer

Pelikat Pants Designer
Number 1 Pelikat Pants Maker in the World!

Thursday, August 04, 2005

Are you ready for Baik punya cilok? Check out our leading lady!






CARRRRRRMEN SOOOOOOO......sedap!!!!. Everyone is eagerly awaiting the release of BAIK PUNYA CILOK. No one more than me!! There has been a little technical glitch with the CGI and that has interrupted its completion. The film is due to be mixed and mastered in Madras (home of the bollywood superstars) and will be encoded with DOLBY EX 6.1 surround by the infamous Mother of all downloader, multi-award winning, my battlestar gallactica season 2 pusher, AZMAN (if you don't put my name in this column i am going to hack your site) ABU HASSAN. Happy now!? So the sound will be meletup-letup in the cinemas, insyaallah. Trust me guys. you will enjoy this one gila babi.

12 comments:

Pnut said...

haiiii..
happy blogging...

kite...kan...kite...kan..
memang minaaaatttt ngan nordin ni...

thanks for the email..

jangan lupa update ye...jgn jadi mcm ako, bukan main semangat create blog, tapi tak update pun..

mega said...

yeay!!!! kita tak sabar nak tgk apa jadi ngan si roy tu...
dush!! dush!!

p/s:wildCAT ada blog gak, tp bukan citer2.. visit: denai.blogspot.com
pi tgk ehh.. :-)

min said...

yayy....brO afdlin dah ada blog..yayyy!!!!!!

min said...
This comment has been removed by a blog administrator.
muteaudio said...

wah sudah ada blog. Dgn muka X malu...can I have satu poster.

hdoong said...

halo, muteaudio,

poster paling update version baru dah siap. you nak one copy? let me know :-)

jennifer said...

afdlin,
nak link blog hang kat blog gua bleh ke? gua malas la nak menaip nama afdlinshauki.blogspot.com. bleh ke bro..?ni citer ni lama dah tunggu kuar wayang..tak kuar-kuar punnn..bila eh agaknya?

2006 said...

abih, gua pun nak satu poster??!! mawuuuu!!

gemokamaniac said...

cayalah brader ada blog

selambakodok said...

bila poster di print gua akan bagitahu lu semua macammana nak dapat poster tu dari gua

muteaudio said...

Wah!!! ramainya kenalan TSC ada kat sini.

Arin said...

Tak sabar nye nak tunggu pilem nih kuar...:) :)