Pelikat Pants Designer

Pelikat Pants Designer
Number 1 Pelikat Pants Maker in the World!

Friday, August 19, 2005

Wow!!!!! we've created our own little FUUYO-NAMI!!

I am humbled and amazed to inform all of my truly GREAT fans that,as of 10.50pm Malaysian time (Not melayu time)

  • PROJECT : AFDLIN SHAUKI DAH HILANG AKAL!


  • Has received an outstanding overwhelming muntah darah response!!! Gua macam tak percaya siut!! in one day we have outsold the number of CDs that my @#$%* DITRIBUTOR has sold in a month. Thank you so much for caring and being a part of this mini revolution. I have to add though that due to the limited number of the limited edition first print (nama pun limited dik) of FUUYO, we can only send one CD or Cassette to one E-mail address. Bagi chan-la orang lain nak dengar jugak beb, the point of this exercise is to spread the music to as many people we can. Harapannya awak semua faham K,

    and VISITOR, this offer is open to anyone in this WORLD (this includes ULAN BATOR) except for the neighbouring planets yang belum ada system pos mereka tersendiri.

    I am willing to risk kena bangkrap for something that i am passionate about. PASSION BRO - That's the main reason why we do the things we do even though they are so many obstacles.

    Thank you all. You have made a difference. MORE POWER TO ALL OF YOU.

    Please read the previous blog to find out more about
  • PROJECT : AFDLIN SHAUKI DAH HILANG AKAL!
  • 35 comments:

    faux diamante said...

    Syabas Bro! Hidup kanak-kanak riang berwawasan!

    faux diamante said...

    Okeh, kompem!! Lu email gua at nazrahayu@gmail.com, kita diskusi macam mana lu nak antar satu peket kentang goreng pada gua dan kepilkan bersama CD Fuuyo lu tu.Okay...?

    sultanmuzaffar said...

    hilang akal lah lu

    aku dah promo di blog, harap-harap diorang bagi positive response.

    The Visitor said...

    HAIYO! baru nak hantar email kat u, Limited Edition dah habis ditempah??? damn!

    so still got normal edition or not?

    b4n4 said...

    Ada lagi ker tak nih ??? mana beb .. nak gak layan CD lu ... kat maner?

    nur said...

    bang afdlin,
    rasanya lebih mudah kalau pembayaran album tuh dibuat melalui maybank2u or bcb e-channel.
    ok tak?

    hana_kirana said...

    ahahha.... Ye betul tu, Kak Nazrah... boley kita share kentang goreng?

    missunderstoodme said...

    bro afdlin.. memang superb dan hilang akal lah.. mana ada orang lain yang sanggup buat camni extreme..

    this is Selambakodok Mania!

    azyze gomez said...

    i agree with nur.
    kang kalo uangnya dipos kang hilang la pulak..

    faux diamante said...

    nana: boleh aja deh! nana punya pasal,3 keping cukup?

    anisism said...

    nak gak sekeping, but can u send it abroad?

    Ly said...

    mornin abg afdlin...

    btoi arr... bg ler acc no.. lagi senang byr via online... mebi maybank2u... kn?

    p/s: dh booking awal2... lau xdpt gak..siap! :P

    sempoii said...

    pakai mebengtuyu la brader..bukan boleh caya sangat pos2 ni, karang ada yg longgok surat kat kubur & umah kosong..teehehe! :P

    jamrihusen said...

    tak guna. dah abis ke? ko tak guna.
    cilakak lu kodok. aku sumpah ko. (klu dpt kt aku, aku nak bayar 20 sen, ha ha)

    Ardour said...

    yerrrrr.

    saya sokong kalau boleh buat transfer lagi bagus

    ku E said...

    ha ah lar bro, pakai maybank2u.com lar. lagi selamat, terus masuk a/c & tak siapa tau. only u saje.

    Miyyah said...

    ingat2 masa beli your album dulu awal tahun lepas. Itupun lepas gigih pi jelajah satu Klang Valley hehe. punyalah banyak shopping complex, last2 jumpa dekat The Store, Klang.Tinggal satu je plak tuuu..

    Nak promote: MEMANG TAK RUGIIII BELIIII!! Love your album very much!!!! Esp. Daku Percaya & Waras. Best gilos! :)

    umie said...

    Aku harap masih ada yang tersisa untukku.
    Macam yg Rem kata semalam, kat KK dari kedai kaset cikai yg jual lagu2 dusun sehinggalah ke Kedai Rekod Jaya di Wisma Merdeka - memang tidak kutemui CDmu itu.

    AKu rasa taktikmu ini sebenarnya menguji ketulusan fan menilai suatu hasil seni..ko bagilah option bayar guna Mayabank2U, senang nak transfer.okay?

    selambakodok said...

    Belum habis lagi ler!.... gua cakap cd tu terhad kerana ianya cetakan terhad jadi tak dapatlah gua nak layan permintaan satu address smpai dua tiga cd. ONE MAN ONE VOTE la dey. cepat hantar nama, address dan kalau nak dapat cd ke kaset ke. Subjek yang harus ditulis pada email tu - AFDLIN DAH HILANG AKAL!. untuk keterangan lanjut bacalah blog sebelum ni. ciao

    BooK said...

    ok afdlin
    aku dah hantar emel
    aku dah pun promote kat blog aku

    Kumprinx said...

    no. more power to YOU

    arin said...

    nih baru WORLD bro afdlin..tak sape leh buat cara cam ginih..

    puyut said...

    aha? belum abis? yea! yea! ;)

    azmi | 2¢ said...

    Wey.. beb, even spam comment pun pandai menyindir.. (refer kat atas nu.. regarding weight control site/blog..) HAMPEH betui, kan?!!

    Anyway, aku pun dah promote dah kat blog aku..

    Tak sabo nak nunggu CD FUUYO ko tiba Perth sini.. Sementara tu, terpaksa layan CD si Ning tu lagi lerr.. Lalalala.. Awan Yang Ter..pii-luuuuu..

    Afiq said...

    Yes... So, bila agaknya boleh dapat cd or cassette tue? LOL.

    Afiq said...

    I've promotoed this insane project of yours into my site... Here
    is the link... Masey!

    selambakodok said...

    The cds and cassettes should be out by monday!!!
    Enjoy kodok-kodok semua.

    videL said...

    kakoiiiii

    asdi said...

    bro ade friendster x?

    Anonymous said...

    bought it last year and ripped em and put em in my iPod. kewl gak. different. my initial thot was it might 'sound' like THAT RAP album. was hoping if my frens wud make a dance or house remix of em at get em played at some rave party in PD.

    Anonymous said...

    nazrahayu ni sapa? azalea yg buat keabadian cinta tu ke?

    selambakodok said...

    gua takde friendster la beb. belum teruja lagi nak buat. apakah kelebihan friendster itu? cuba cerita di bawah 200 perkataan

    missunderstoodme said...

    Friendster merupakan satu tempat pertemuan seorang manusia dengan berjuta-juta manusia yang lain di alam virtual. Contohnya, kawan-kawan lama dari tadika, sekolah rendah, sekolah menengah kita yang dah lama tak berjumpa, mana yang ada account di sini dapat berjumpa semula di Friendster ini. Ia ibarat reunion dengan kawan-kawan lama. Selain itu, kita boleh juga nak "kepochi" dengan memasuki account orang yang kita tak pernah tau kewujudannya di muka bumi ini.

    Antara kelebihan friendster yang saya kira ciri-ciri yang bagus ialah kita boleh mengkontrol siapa yang nak melihat account kita. Jadi ia mampu mengawal privasi kita dari orang lain yang suka nak jaga tepi kain orang. Kita juga boleh control orang yang nak jadi kawan dengan kita.

    Disamping itu, ia adalah satu medium yang amat mudah untuk menyebarkan maklumat dengan penggunaan Buletin Board. Jadi contohnya kalau nak promosi Projek Afdlin Shauki Dah Hilang Akal! memang "Fuuyo" abislah sebabnya dengan sati klik tetikus "Post Bulletin" semua orang dalam senarai kawan kita akan tau. Tahap maksimum senarai kawan yang boleh kita ada ialah 500 sahaja. Jadi, siapa yang nak jadi kawan kita adalah atas dasar siapa cepat dia dapat.

    (185 patah perkataan.. dah takde isi penting nak tulis dah pun)

    p/s: I've came across Umie aida's, Zahid, Fitri, Anuar Zain's Friendster account some time ago :)

    Lynn said...

    To make it short & sweet, Friendster is very similar to Myspace, Afdlin. Hehehehe...

    Edd Vedder said...

    ..tapi aku tau Afdlin, ko akan lebih suka kat Myspace sebab seperti yang ko ketahui, awek2 kat myspace lagi 'mari'..! Muahahaa..! Aku tengok friends list ko dah makin berkembang dengan gadis-gadis melayu yang menawan dan menarik hati.. well done afdlin..!

    --vEDDer-
    http://www.myspace.com/7549139